Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

FAQ

Kuka on Antdic?


Antdic Electronics Limited on elektroniikkakomponenttien ammattimainen jakelija.
Toimimme integroidulla piirillä (IC), kondensaattorilla, kelalla, liittimellä, diodilla & transistori, induktori, moduuli, optoelektroniset komponentit, optelektroninen näyttö, virtalähteet, rele, vastus, anturi, muuntaja ja paljon muuta.

Miksi valita Antdic?


Antdic Electronics Limited on huipputekniikan ja luotettavien elektronisten komponenttien jakelija, joka tarjoaa maailmanluokan palvelua. Emme koskaan pysäytä Premisimme tarjoamalla asiakas-arvo-palvelua, nopeaa toimitusaikaa, laadukkaita osia!

Mikä on Antdicin takuu?


Antdic takaa laadun 90 päivää tai kauemmin, koska osat on toimitettu. Kaikilla osilla on oma vaatimustenmukaisuustodistus, joka takaa, että osat täyttävät kaikki valmistajan tekniset tiedot.
Antdic hyväksyy kaikki vialliset osien vaihto tai palaa testiraportilla takuuaikana. Jos jokin vioittunut osio tulee näkyviin 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta, palauttaisimme hyvityksen tai vaihdon. Kohteiden on kuitenkin pysyttävä alkuperäisessä kunnossaan.

Kuinka voin tilata Antdicilta?


1. Voit etsiä tuotteita sivuillamme ja pyytää tarjousta sivustostomme RFQ-painikkeesta tai lähetä meille sähköpostia, Email: sales@antdic.com
2.Seuraa myyntitiimimme tarjousta, vahvista hinta ja lähetä virallinen ostotilaus tai pyydä meitä lähettämään sinulle proforma-lasku. Lähetämme sinulle proforma -laskun sinulle mahdollisimman pian.
3.Lataa maksu ja lähetä meille maksutapahtumia saatuamme proforma -laskun.
4.Me järjestämme lähetyksen ja lähetämme lähetyksen seurantanumeron maksun vastaanottamisen jälkeen.
5. Saada tavarat, kun saat lähetysseurannanumeron.