Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Lelutuotteista tulee vähitellen AI! Aja IC-suunnitteluyrityksen suorituskyky takaisin

  Toy IC design yritys Generalplus ilmoitti ensimmäisen vuosineljänneksen tulosraportin, yhden neljänneksen konsernitulot 529 miljoonaa Taiwanin dollaria (sama yksikkö), vuotuinen vähennys 13,4%, liikevoitto 26,69 miljoonaa yuania, vuotuinen vähennys 45%, bruttokate marginaali 34,9%, verojen jälkeen Tulos oli noin 32,31 miljoonaa yuania, 35%: n lasku edellisen vuoden vastaavasta ajankohdasta ja osakekohtainen tulos verojen jälkeen oli 0,3 juania.


Generalplusin ensimmäisen neljänneksen markkinointitoiminta ei ollut yhtä hyvä kuin odotettiin. American Toys R Usin konkurssin jälkeen lelumerkkitehtaiden myyntikanavat olivat rajalliset, ja tavarat olivat myös konservatiivisia. Ajoitus on kuitenkin tulossa MCU: han, ja eurooppalaiset ja amerikkalaiset lelut ovat suuria. Tehtaan online-myyntikanavan suunta on kehittynyt ja tavaroiden vetämisen vahvuus on lämpennyt maaliskuun jälkeen.

Generalplus sanoi, että vaikka Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota vaikuttaa edelleen taloudelliseen ilmapiiriin ja kuluttajien luottamukseen, kuluvan vuoden kulutuselektroniikkakauden ajamiseen vaikuttavat pelikonsolien, koulutuslelujen ja Disneyn vahvan elokuvan lelujen kasvu.

Lisäksi Generalplus odottaa, että langaton lataus tänä vuonna tulee pääasiassa keskisuurista sähkö- ja autoteollisuustuotteista, ja Apple AirPodsin sisäänrakennetun langattoman latauslaatikon odotetaan lisäävän markkinakehitystä, ja useammissa sovelluksissa ja tuotteissa on sisäänrakennettu langaton lataus.

Mitä AI-sovellusalueella on, kun eurooppalaiset ja amerikkalaiset valmistajat ovat alkaneet siirtyä kohti AI: tä, kuten nukkeja puhekeskustoimintoihin tai koulutusleluihin jne., Lingtong on käynnistänyt uusia tuotteita, jotka vastaavat AI: tä, kohdentamalla markkinoita Kiina, Yhdysvallat ja muut alueet, 32 MCU-lähetyksen suorituskyky on vähitellen lisääntynyt.