Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Kirin 985-siru valmistetaan massiivisesti kolmannella neljänneksellä, mutta hylättiin TSMC InFO -prosessi

  Digitimesin mukaan toimitusketjun lähteistä kävi ilmi, että Huawei HiSilie valmistaa Kirin 985-sirua käyttäen TSMC: n 7nm: n vahvistettua prosessia kolmannella neljänneksellä.


Lähteiden mukaan Kirin 985 -tuotteet ovat läpikäyneet suunnitteluvaiheessa kiekkojen testausrajapintojen, kuten koettikorttien, nykyisestä tuotannon edistymisestä. On odotettavissa, että 7nm: n parannettu kiekkojen testiliitäntä toimitetaan suurina määrinä toisen vuosineljänneksen lopussa. Koko siru on ensimmäisessä vaiheessa. Kolmas neljännes on valmis.

Tämän odotetaan myös pysyvän mukana Huawei uuden 5G-matkapuhelimen Mate 30 -sarjan kanssa, jonka odotetaan debyyttävän tämän vuoden syys- ja lokakuussa.

On selvää, että Kirin 985 -sarjan paketti käyttää Flip-Chip Package-on-Package (FC-PoP) -prosessia, ja suurin osa suurista paketti- ja testitilauksista voitetaan ASE: llä.

Asianomaisten teollisuuslähteiden mukaan Huawei Hisilicon on useaan otteeseen pyrkinyt ottamaan käyttöön TSMC: n kehittyneen teknologian ja integroidun tuulettimen paketin (InFO) yhden luukun palvelun, jotta se voi kilpailla Applen A13-prosessorin kanssa. Kustannus- ja ylimääräisten testausmenettelyjen vuoksi Kirin 985-sarjan odotetaan kuitenkin olevan pakattu TSMC: hen tänä vuonna. Huawei HiSilicon toivoo myös löytävänsä tasapainon kustannustehokkuuden ja kilpailukyvyn välillä.