Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Intel lupaa enää sirujen puutetta, jolloin etusijalle asetetaan monisydämiset prosessorit

  "PC World": n mukaan Intelin uusi toimitusjohtaja Bob Swan sanoi torstaina, että yhtiön valmistusprosessi ei enää ole kompastuskivi asiakkaiden kehitykselle.


Intel investoi jälleen 14nm: n prosessimerkkeihin kapasiteetin lisäämiseksi ja tuo markkinoille myös seuraavan sukupolven 10nm: n prosessituotteita suunnitellusti.

PC-liiketoiminnasta vastaava Client Computing -konserni kohtasi aiemmin monia esteitä, ja Intel ei vähitellen korostanut tätä osaa kehityksestä, mutta tällä kertaa PC-liiketoiminnan liikevaihto on kasvanut ja näkymät ovat optimistisia, mutta se on optimistinen. on aikaisemmin ollut suhteellisen menestyksekäs tietokeskusliiketoiminnan liikevaihto. Voitto laski.

Intel päätti vetäytyä 5G-matkapuhelinmodeemimarkkinoista, ja Swan sanoi, että vähentämällä liiketoiminnan laajuutta he pystyvät tekemään parhaansa parhaaksi.

"PC World": n mukaan Microsoftin talousjohtaja Amy Hood mainitsi Microsoftin konferenssipuhelussa, että Windows-tietokoneiden markkinat ovat vahvemmat kuin odotettiin, koska sirun tarjonta saavutti toisen vuosineljänneksen tavoitteen. "PC World" uskoo, että tämä voi myös tarkoittaa sitä, että Intelin valmistus on palannut oikeaan suuntaan.

Intelin PC-markkinoiden suunnitelma ei muutu paljon. Toisella vuosineljänneksellä 10 nanometrin "Ice Lake" -laatua parannetaan edelleen. Tämän sirun sisältävän tietokoneen odotetaan näkyvän markkinoilla ennen joululomaa. .

Intel-sirujen puute vaikutti koko PC-markkinoihin, ja Gartner Consulting arvioi, että maailmanlaajuinen PC-toimitus laski 4,6% vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Intelin kilpailija AMD on hyötynyt siitä. Mercury Researchin mukaan AMD: n markkinaosuus pöytä- ja kannettavien markkinoiden markkinoilla kasvoi vuoden 2018 neljännellä neljänneksellä.

Swan sanoi, että asiakkaiden kysynnän saavuttaminen ja siihen liittyvien 10 nanometrin tuotteiden avaaminen on kaksi tavoitetta, jotka on saavutettava ja etenevät. Aiemmin riittämätön tarjonta vaikuttaa suuresti asiakkaisiin. Hän lupasi, ettei se koskaan vaikuta asiakkaisiin. Asiat kehittyvät.

Lisäksi Swan sanoi, että Intel asettaa etusijalle monisydämisten prosessorien valmistuksen pienempien, halvempien pelimerkkien sijaan. "PC World" uskoo, että yhdeksäs työpöytäprosessoripiirien sukupolvi on sen tuotannon painopiste.