Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Intel esittelee toisen sukupolven Xeon-sarjan prosessoreita maailmanlaajuisen tietojenkäsittelyn nopeuttamiseksi

  Intel julkaisi 24. sarjan monen sarjan teknologioita ja tuotteita, mukaan lukien Intelin liiketoimintajohtaja Zheng Zhicheng, joka esitteli toisen sukupolven Xeon-sarjan prosessorit, Optanen jatkuvan tallennuksen, kiinteän tilan asemat ja Agilex FPGA -laitteet tietojenkäsittelyyn, tallennukseen ja verkottumiseen. Ethernet-tekniikka nopeuttaa globaalien tietojen liikkumista, tallennusta ja käsittelyä.


Zheng Zhicheng sanoi, että toisen sukupolven Xeon-sarjan prosessoreilla on kaksi etua, yksi on, että AI: llä on enemmän mustetta. Hän huomautti, että uusi käskysarja vahvistaa neuroverkon ja syvällisen oppimisen laskentaa; toinen on kuvankäsittelyn nopeuden nostaminen 5,5 kertaa. Esimerkiksi sydäntietokoneen tomogrammissa se voi saavuttaa 201 kuvien käsittelyn korkean suorituskyvyn 1 sekunnissa. , parantaa huomattavasti lääkäreiden tulkinnan tarkkuutta.

Zheng Zhicheng huomautti, että uudet prosessorit ovat ottaneet käyttöön kaksi supertietokonekeskuksen asiakasta, ja uskotaan, että sen suorituskyky voi saavuttaa maailman viiden parhaan. Hän sanoi, että tietotekniikan Platinum 9200 -prosessori on otettu käyttöön Saksan Supercomputer Centerin suurella asiakkaalla, ja myös Texas Supercomputing Centerin asiakkaat ovat hyväksyneet tallennuskenttätuotteet.

Zheng Zhicheng lisäsi, että palvelimessa, joka on varustettu uudella prosessorilla, SSD on koottu Taiwaniin. On havaittavissa, että Taiwanilla on ICT-teollisuuden merkittävänä toimijana keskeinen rooli maailmassa ja se on toinen prosessorin kohokohta.

Intel myös parantaa paikan päällä FPGA suorituskykyä, liiketoiminnan johtaja Lin Shiyuan huomautti, että FPGA on "kolme 40", 40% kasvu suorituskykyä, 40% virrankulutus ja 40 triljoonaa liukuluku operaatioita sekunnissa (TFLOPs) kyky.