Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Kahden viime vuoden aikana TSMC on ottanut kahdeksan maailman parhaista! Tule katsomaan mitä siellä on

  Pohjois-Amerikan teknologiafoorumissa TSMC huomautti, että TSMC on saavuttanut kahdeksan alan johtavaa huipputeknologian ja pakkausteknologian saavutusta kahden viime vuoden aikana, mukaan lukien johtava 7nm: n teknologian massatuotanto ja 5nm: n suunnitteluinfrastruktuurin toteuttaminen.


On selvää, että TSMC on pitänyt Pohjois-Amerikan teknologiafoorumin 25. vuosipäivänä. Wei Zhejia sanoi lehdistötiedotteessa, että TSMC on puolijohdeteollisuuden luotettava teknologia- ja kapasiteetin toimittaja, joka auttaa asiakkaita vapauttamaan innovaatioita. Työskentelemällä asiakkaiden kanssa TSMC: n kehittynyt teknologia on nopeuttanut älypuhelinten innovointia ja edistänyt edelleen langatonta viestintää.

Wei Zhejia huomautti myös, että TSMC: n uusin 7nm-prosessi on tullut keskeiseksi teknologiaksi keinotekoisen älykkyyden edistämiseksi, jolloin AI: n voidaan sisällyttää moniin innovatiivisiin palveluihin. Tulevaisuudessa TSMC: n 5nm: n ja kehittyneemmät prosessiteknologiat yhdistyvät asiakkaiden innovointiin ja tuovat hämmästyttävän 5G-kokemuksen ja vallankumoukselliset tekoälysovellukset jokapäiväiseen elämään.

TSMC sanoi, että kahden viime vuoden aikana on ollut kahdeksan alan johtavaa saavutusta kehittyneen teknologian, erityisteknologian ja pakkausteknologian aloilla:

1. Vuonna 2017 siitä tuli ensimmäinen ammattimainen kollektiivisen piirin valmistuspalvelualan yritys, joka toimitti korkean suorituskyvyn laskentasovelluksia kehittyneellä integroidulla tuulettimella ja substraatilla (InFO_oS).

2. Ensimmäinen tuottaa 28nm: n RF: n, joka tukee 5G-millimetrin aaltokomponentteja.

3. Optisen näytön sormenjälkitunnistintekniikan ensimmäinen tuotanto.

4, ensimmäinen valmistunut 22nm: n upotettu MRAM-tekniikan tarkistus.

5, joka johtaa maailmanlaajuiseen massatuotannon 7nm-teknologiaan.

6, joka johtaa 7nm: n autoteollisuuden alustan maailmanlaajuiseen käyttöönottoon.

7, johtava maailmanlaajuinen kaupallinen äärimmäisen ultravioletti (EUV) teknologian massatuotanto 7nm.

8. Maailman johtaminen 5nm: n suunnitteluinfrastruktuurin toteuttamisessa.