Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

valikko

Nopeuta tietokeskuksen prioriteettistrategiaa! Xilinx julkistaa viestintäyhtiön Solarflaren hankinnan

  Huhtikuun 25. päivänä Xilinx, joka on maailmanlaajuisesti johtava ohjelmoitavien logiikkaratkaisujen johtaja, ilmoitti saaneensa lopullisen sopimuksen hankkiakseen Solarflare Communications -yhtiön, joka on Kaliforniassa Irvineeseen sijoittautunut yritys.


On selvää, että Solarflare on maailman johtava korkean suorituskyvyn, matalan viiveen verkkoratkaisujen toimittaja, joka kattaa rahoitusteknologian pilvipalveluihin. Tämän hankinnan myötä Xilinx pystyy yhdistämään alan johtavia FPGA-, MPSoC- ja ACAP-ratkaisujaan Solarflaren ultra-low latency -verkkoliitäntäkortilla (NIC, NIC) ja Onload -sovelluksen kiihdytysohjelmalla, jotta saavutetaan uusi integroitu SmartNIC-ratkaisu Xilinxin nopeuttamiseksi. tietokeskuksen prioriteettistrategia ja siirtymisreitti foorumiyrityksille.

Xilinxistä tuli strateginen sijoittaja Solarflaressa vuonna 2017, ja molemmat yhtiöt ovat työskennelleet yhdessä kehittyneiden verkkoteknologioiden kehittämiseksi kahden viime vuoden aikana. Viime aikoina nämä kaksi yritystä esittivät ensimmäisen yhteisen ratkaisunsa, yhden sirun FPGA-pohjaisen 100G SmartNIC: n, joka pystyy käsittelemään 100 miljoonaa pakettia sekunnissa alle 75 watin teholla.

Xilinxin mukaan Yhdysvaltain osakemarkkinat ilmoittivat huhtikuun 24. päivänä vuoden 2019 tilikauden neljännellä neljänneksellä (30.3.2019 alkaen): liikevaihto kasvoi 30% (4% edellisestä neljänneksestä) ennätyksellisen 828 miljoonaan dollariin.

Loppumarkkinoilla Xilinxin neljännen vuosineljänneksen viestintätuotteiden liikevaihto kasvoi 74% (23% edellisestä neljänneksestä), liikevaihdon osuus nousi 41%: sta 41%: iin; teollisuus-, ilmailu- ja puolustustuotteiden liikevaihto kasvoi 1% (2%: n kasvu neljänneksellä), liikevaihdon osuus laski 27%: sta 27%: iin; datakeskus ja TME (testaus, mittaus ja simulointi) -liikevaihto laski 7% (neljännesvuosittain) 12%), liikevaihto laski 25%: sta 1 vuoden takaisesta 18%: iin; ajoneuvo-, lähetys- ja kuluttajatuotot kasvoivat 20% (neljännesvuosittain miinus 6%), 15 vuotta sitten liikevaihto laski 14%: iin.

Xilinx huomautti, että vuoden 2019 varainhoitovuonna Etelä-Koreassa lähetetään viestintään liittyviä tuototuottoja 5G: llä ja Kiinan suunnitelmat 5G: n käyttöönotosta kasvavat ensi vuonna 34%. Xilinx ja Samsung Electronics suorittivat yhdessä maailman ensimmäisen 5G-radion (NR) kaupallisen käyttöönoton tilikaudella 2019.

Yrityskaupan Solarflare toimitusjohtaja Russell Stern sanoi: ”Koska Xilinxistä on tullut strateginen sijoittaja, Solarflare-tiimi ja Xilinx ovat työskennelleet läheisessä yhteistyössä seuraavan sukupolven verkkoteknologioiden ja yritysten välisen yhteistyön parissa. Tulevilla tietokeskuksilla ja pilvipalveluilla on yhteinen näkemys. Niiden teknologioiden integrointi yritysostojen avulla tekee hankinnasta ihanteellisen asiakkaillemme, työntekijöillemme, sijoittajillemme ja jopa laajemmalle tietokeskusteollisuudelle. Ja vankka askel. "

Xilinxin datakeskuksen varatoimitusjohtaja ja johtaja Salil Raje sanoi: "Solarflare on johtava monilla keskeisillä aloilla, kuten nopeassa Ethernetissä, sovellusten kiihdytyksessä ja NVMe-over-kankaissa, jotka kaikki rakentavat uutta Yritysten sukupolvi ja tärkeä osa Cloudin SmartNIC-teknologiaa: Solarflaren hankinta ei ainoastaan ​​tuo Xilinxin markkinajohtavaa teknologiaa, vaan se myös kerää verkon laitteistojen, ohjelmistojen, laiteohjelmistojen ja ajurien teknisen asiantuntemuksen. meidän on luotava kaikki mahdollisuudet, joita joustavuuden ja älykkyyden maailma tuo mukanaan.

Kauppa noudattaa tavanomaisia ​​sulkemisolosuhteita ja sääntelyarviointia, ja sen odotetaan valmistuvan Xilinx 2020: n toisella neljänneksellä (vuoden 2019 kolmas neljännes).