Lisätietoja
Valitse kielesi:Suomi

Meistä

MeistäAntdic.com

Antdic Electronics Limited on huipputekniikan ja luotettavien elektronisten komponenttien jakelija, joka tarjoaa maailmanluokan palvelua. Erityistä tarjoaa kaikenlaisia ​​passiivisia ja aktiivisia elektroniikkakomponentteja: integroitu piiri (IC), kondensaattori, kela, liitin, diodi & transistori, induktori, moduuli, optoelektroniset komponentit, optelektroninen näyttö, virtalähteet, rele, vastus, anturi, muuntaja ja paljon muuta. Osaamme sovelletaan laajasti siviili-, teollisuus- ja sotilasalalla, IE. verkko, viestintä, kodinkoneet, RF, vadio-näyttö, muistoja, ARM-kehitystä, lääkinnällisiä laitteita, virtalähdejärjestelmää, ohjattuja laitteita, digitaalisia laitteita, teollisuuslaitteita, ilmailu- ja navigointijärjestelmiä jne. edustajat, jälleenmyyjät, OEM-tehdas, tutkimus- ja kehitysyritykset ja niin edelleen. Antdic luo tehokkuuden kasvua, tuotteiden kysyntää ja kykyä hyödyntää uusia mahdollisuuksia asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme
Voimme auttaa sinua löytämään vanhentuneita tai vaikeasti löydettäviä elektronisia komponentteja verkossa hyödyntäen vakiintuneiden teollisuussuhteidemme verkostoa varmistamalla, että saat korkealaatuiset osat saatavana. Autamme sinua löytämään ratkaisun - haluatteko täyttää vanhentuneiden elektronisten komponenttien puutteen tai tarvitsetko vähentää sähköisten osien ylijäämää.

Kilpailukykyisten markkinoiden edessä noudatamme periaatetta "Asiakaslähtöisyys ja oikeudenmukainen liiketoiminta". Yrityksemme on yhteydessä valmistajiin suoraan edullisella ja kilpailukykyisellä hinnalla ja lyhyellä lyijyajolla. Korkealaatuinen, kohtuullinen hinta, täsmällinen toimitusaika ja asiantuntijapalvelut saamme hyvän maineen asiakkaistamme. Yhtiömme vuotuinen kauppamäärä kasvaa vakaasti vuosittain. Emme koskaan lopeta Premisimme tarjoamasta asiakas-arvo-palvelua, nopeaa toimitusaikaa, laadukkaita osia!


Suositellut valmistajat